Johtokunta

Seuran johtokunta vuonna 2022

Puheenjohtaja Maria Kanko

Hei!

Olen Maria, aloitin seuran uutena puheenjohtajana nyt vuoden -22 alusta. Seuratoiminnassa olen ollut mukana siitä asti kuin Ikaalisten Ratsastusseura perustettiin eli vuodesta 2002. Kaikki päiväni kuluukin hevosten parissa, kuinkas ollakaan. Hevoshulluus iski jo ala-aste iässä eikä ole hävinnyt vuosien saatossa. Hevosalan tutkintoja on Ypäjällä suoritettu kolme, ensin hevosenhoitaja, sitten harrasteohjaaja ja sen jälkeen ratsastuksen ohjaaja. Oman yritykseni olen perustanut 1999 mutta virallisia Anjalan Hevostilan avajaisia vietettiin marraskuussa 2000. Meillä asustaa lauma hevosia ja poneja, jotka toimivat opetuskäytössä sekä kasvatamme pienimuotoisesti shetlanniponeja ja suomenhevosia.

Vapaa-aikaa tästä työstä ei paljoa jää, mutta sitä pyrin viettämään jossain muualla kuin tallilla. Vaikka niin kuitenkin usein käy, että silloin aikaa kiivetä itse hevosen selkään.

Sihteeri Maria Vähätalo

Moi, olen Maria, seuran uusi sihteeri, tätiratsastaja ja heppahöperö jo historian hämärästä. Asun ikaalisten keskustassa ja perheestä löytyy myös kaksi pientä heppatyttöä sekä niiden isi joka keskittyy lähinnä ponien hoitoon.

Jäsensihteeri Eija Järvenpää

Esittely tulossa

Rahastonhoitaja Ulla Lehto

Heippa! Olen Ulla. Asun Ikaalisten keskustan alueella, päivisin toimin matkatoimiston tätinä. Lapsuuden kodissani oli hevosia, joten hevosenpureman olen saanut jo pikkutyttönä. Hevostelussani oli vuosien tauko kunnes ystäväni ja tyttäreni avustuksilla päädyin taas takaisin harrastuksen pariin.

Jäsen Satu Savisto

Moikka! Olen Satu ja johtokunnassa jo pidemmän aikaa ollut mukana. Tällä kaudella päivittelen meidän uutta ig.tiliä some vastaavana. Ammatiltani olen kokki, mutta teen töitä tallähetkellä baarissa. Olen harrastanut ratsastusta koko ikäni. Ja minulla on liikutus hevonen jonka kanssa puuhailen. Asustan Ikaalisten keskustassa kämppikseni/parhaan ystäväni kanssa.

Jäsen Outi Hakala

Moi, olen Outi, uusi johtokunnan jäsen vuodelle -22. Ratsastusta olen harrastanut lapsesta ratsastuskoulussa ja vuokrahevosten parissa. Lukion jälkeen lähdin laajentamaan hevosharrastusta ammatiksi Ypäjälle, josta valmistuin hevosenhoitajaksi remppalinjalta 2018 ja sitten vielä ratsastuksenohjaajaksi 2019. Valmistuttuani aloitin työt Anjalan Hevostilalla ja omaakaan hevosta ei vielä ole tarvinnut hankkia, mukavia ratsastettavia on onneksi riittävästi töissä ja vapaa-ajallakin tulee toisinaan eksyttyä hevosen selkään.

Jäsen Krista Koskinen

Moi! Olen Krista kahden lapsen äiti Tykkööltä, Jämijärveltä. Hevosharrastukseni on alkanut jo 1980-luvulla Keuruun Ponilaaksosta. 2006 valmistuin hevosenhoitajaksi Kaustisen raviopistosta. Viimeisen työharjoittelun suoritin Ranskassa silloin Euroopan parhaimmistoon kuuluvassa ravitallissa. Kolmen kuukauden aikana kiersimme raviratoja ympäri Ranskaa ja kävimme kerran jopa Italian puolella. Valmistumisen jälkeen työskentelin Tom Erikssonin ravitallilla Vihdin Haimoossa. Anjalassa olen käynyt säännöllisesti tunneilla muutaman vuoden. Kotona minulla on oma pikku talli, jossa asustaa tällä hetkellä 2 lämminveristä, joista Prime Time-pappaheppa on omani. Aloitin Primen hoitamisen jo Erikssonin tallilla - 06 ja omaksi ostin sen - 09 raviuran päätyttyä. Nyt Prime on ollut täysin eläkkeellä ja on seuraheppana.

Jäsen Hannele Nieminen

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Moikka,  Olen Hannele, uusi seuran jäsen - 22. Hevosharrastukseni alkoi 7 vuotiaana ja olen puuhannut hevosten kanssa siitä asti melko aktiivisesti. Peruskoulun jälkeen työskentelin hevosten kanssa, mutta omien lasten ollessa pieniä, oli harrastuksessa lyhyt tauko. Nyt aikuisella iällä ja omien hevostelevien tytärten myötä on itsestä tullut enemmän tätiratsastaja ja kentän laidalla kannustaja.