Srl tiedottaa, jäsenhuone!

1.11.2018

Saimme perjantaina auki nettisivujemme uuden jäsenhuoneen pilotin. Laittaisitteko aktiviisesti tietoa eteenpäin seuroissanne, jotta saamme mahdollisimman paljon palautetta, minkä perusteella lähdemme rakentamaan jäsenhuoneen sisältöä eteenpäin mahdollisimman hyvin jäseniä palvelevaksi ja jäseniä kiinnostavaksi. Palautelomake löytyy jäsenhuoneesta.

Jäsenhuoneessa on NYT:
- tarjous la-illan näytökseen Helsinki Horse Showhun, 39 € (norm. 69,59) - etu vain jäsenhuoneessa olevan linkin kautta
- Horse Shown aikana jäsenhuoneeseen tuotetaan back stage -materiaalia kisoista!
- kattava artikkeli Rolf-Göran Bengtssonin klinikasta
- palautekysely jäsenhuoneesta, osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja

Kirjautuminen jäsenhuoneeseen tapahtuu nettisivujemme (www.ratsastus.fi) etusivun oikeassa yläkulmassa olevan jäsenhuone-linkin kautta. Kirjautumissivulta saa tilattua salasanan, joko syöttämällä oman jäsennumeron tai sähköpostiosoitteen. Systeemi vaatii tällä hetkellä, että henkilöllä on sähköpostiosoite rekisterissä, ja että sitä ei ole kenenkään toisen tiedoissa. Jäsensihteereillä pitäisi toimia samat tunnukset kun jäsenrekisteriin.

Käykää vastaamassa lyhyeen kyselyn jäsenhuoneessa, osallistujien kesken arvotaan palkintoja ja pääsette vaikuttamaan mitä materiaalia jäsenhuoneesta löytyy jatkossa!