Seuran esittely

Seuran johtokunta vuonna 2019

Puheenjohtaja Pirkko " Pike" Aalto

Olen pitkän linjan hevosihminen, jolle hevoset jossain muodossa, ovat elämäntapa. Kilpailtuakin on joskus tullut koulu- ja kenttäratsatuksessa kansallisella tasolla ja jokapäiväiväistä leipää olen hankkinut vuosikymmenet opettamalla ratsastusta. Vanhemmiten on tullut hommattua toinen ammatti ja siirryttyä sisätöihin. Tällä hetkellä työskentelen lastensuojelussa ja ratsastelen satunnaisesti omaksi ilokseni.
Perheeseeni kuuluu kaksi aikuista poikaa ja kohta 34- vuotias shettis.

Jäsen Melika Mäkinen

Hei! Olen Melika, -95 syntynyt esteratsastaja Ikaalisista.  Omistan kaksi hevosta,  jotka ovat kotitallillani Kilvakkalassa kahden muun hevosen lisäksi. Kilpailen esteratsastuksessa 4- tasolla. Ratsastanut olen koko ikäni.

Perheeseen kuuluu myös lauma koiria ja kaksi tallikissaa. Vapaa-aika meneekin tallilla hevosten kanssa tai koirien hoidossa.  Töissä käyn Ikaalisten Lidlissä.

Varapuheenjohtaja Maria Kanko

Hei! Olen Maria, maatalousyrittäjä ja työni on hoitaa hevosia. Yritän pitää järjestyksessä yritystäni Anjalan Hevostilaa, jossa asustaa muutama oma suomenhevonen, pieni lauma shettiksiä sekä vaihteleva määrä vieraita heppoja. Tällä hetkellä hevosia/poneja on reilu 30. Meiltä löytyy myös 10 kanaa ja kaksi kukkoa sekä tietysti kaksi kisua ja "tallivahtimme" russeli Rusina. Sekä perheeseeni kuuluu puolisoni ja kolme lastamme.

Työ, harrastus ja vapaa-aika kulkee samassa, eli sitä tehdään mitä keritään ja välillä onneksi kerkiän ihanan suokkini, Huijarin selkään.

Jäsensihteeri Irina Laitila

Moi! Olen Irina, asun Ikaalisten laitamilla. Perheeseeni kuuluu mies, kaksi lasta, koira, kissa, kaksi kanaa ja kukko.

Työnäni on istua toimistossa ja harrastuksena kaikki edellämainitut eläimet.

Jäsen Ulla Lehto

Heippa! Olen Ulla. Asun Ikaalisten keskustan alueella, päivisin toimin matkatoimiston tätinä. Lapsuuden kodissani oli hevosia, joten hevosenpureman olen saanut jo pikkutyttönä. Hevostelussani oli vuosien tauko kunnes ystäväni ja tyttäreni avustuksilla päädyin taas takaisin harrastuksen pariin. Ja hyvä harrastus onkin, tässä pääsee tekemisiin upeiden eläinten ja mukavien ihmisten kanssa, koko ajan oppii uutta ja tallilla työstressitkin unohtuvat!

Jäsen Riitta Marjamäki

Hei!

Olen Riitta Marjamäki, kahden lapsen äiti ja pitkän linjan heppaihminen Ikaalisista. Kaikki eläimet ovat lähellä sydäntä, ja tällä hetkellä kotona vilistääkin kaksi kesyrottaa. Oma  3 v. Wisandra - tamma asustaa Anjalan Hevostilalla, missä harjoittelemme tulevaa ratsunuraa varten. Harrastuksena onkin hevoskoulutuksen ja erityisesti akateemisen hevoskoulutuksen opiskelu kansainvälisessä Straightness Training Mastery - ryhmässä. Lisäksi osallistun säännöllisesti kursseille niin Suomessa kuin ulkomailla, viimeksi mm. Hanna Engströmin sekä Ylvie Frossin ohjauksessa. Järjestän myös ensi kesäkuussa viidennen kerran Straightness Training - kurssin Ikaalisissa saksalaisen Carolin Moldenhauerin kanssa.

Jäsen Taina Sampakoski

Esittely tulossa