Seuran esittely

Seuran johtokunta vuonna 2020

Puheenjohtaja Melika Mäkinen

Hei! Olen Melika, -95 syntynyt esteratsastaja Ikaalisista.  Omistan kaksi hevosta,  jotka ovat kotitallillani Kilvakkalassa kahden muun hevosen lisäksi. Kilpailen esteratsastuksessa 4- tasolla. Ratsastanut olen koko ikäni.

Perheeseen kuuluu myös lauma koiria ja kaksi tallikissaa. Vapaa-aika meneekin tallilla hevosten kanssa tai koirien hoidossa.  Töissä käyn Ikaalisten Lidlissä.

Sihteeri Maria Vähätalo

Moi, olen Maria, seuran uusi sihteeri, tätiratsastaja ja heppahöperö jo historian hämärästä. Asun ikaalisten keskustassa ja perheestä löytyy myös kaksi pientä heppatyttöä sekä niiden isi joka keskittyy lähinnä ponien hoitoon.

Jäsensihteeri Eija Järvenpää

Esittely tulossa

Rahastonhoitaja Ulla Lehto

Heippa! Olen Ulla. Asun Ikaalisten keskustan alueella, päivisin toimin matkatoimiston tätinä. Lapsuuden kodissani oli hevosia, joten hevosenpureman olen saanut jo pikkutyttönä. Hevostelussani oli vuosien tauko kunnes ystäväni ja tyttäreni avustuksilla päädyin taas takaisin harrastuksen pariin. Ja hyvä harrastus onkin, tässä pääsee tekemisiin upeiden eläinten ja mukavien ihmisten kanssa, koko ajan oppii uutta ja tallilla työstressitkin unohtuvat!

Jäsen Maria Kanko

Hei! Olen Maria, maatalousyrittäjä ja työni on hoitaa hevosia. Yritän pitää järjestyksessä yritystäni Anjalan Hevostilaa, jossa asustaa muutama oma suomenhevonen, pieni lauma shettiksiä sekä vaihteleva määrä vieraita heppoja. Tällä hetkellä hevosia/poneja on reilu 30. Meiltä löytyy myös 10 kanaa ja kaksi kukkoa sekä tietysti kaksi kisua ja "tallivahtimme" russeli Rusina. Sekä perheeseeni kuuluu puolisoni ja kolme lastamme.

Työ, harrastus ja vapaa-aika kulkee samassa, eli sitä tehdään mitä keritään ja välillä onneksi kerkiän ihanan suokkini, Huijarin selkään.

Jäsen Riitta Marjamäki

Hei!

Olen Riitta Marjamäki, kahden lapsen äiti ja pitkän linjan heppaihminen Ikaalisista. Kaikki eläimet ovat lähellä sydäntä, ja tällä hetkellä kotona vilistääkin kaksi kesyrottaa. Oma  3 v. Wisandra - tamma asustaa Anjalan Hevostilalla, missä harjoittelemme tulevaa ratsunuraa varten. Harrastuksena onkin hevoskoulutuksen ja erityisesti akateemisen hevoskoulutuksen opiskelu kansainvälisessä Straightness Training Mastery - ryhmässä. Lisäksi osallistun säännöllisesti kursseille niin Suomessa kuin ulkomailla, viimeksi mm. Hanna Engströmin sekä Ylvie Frossin ohjauksessa. Järjestän myös ensi kesäkuussa viidennen kerran Straightness Training - kurssin Ikaalisissa saksalaisen Carolin Moldenhauerin kanssa.

Jäsen Satu Savisto

Moikka! Olen -01 syntynyt ratsastusta harrastava nuori nainen. Opiskelen Tampereella kokiksi ja tarkoitus olisi valmistua kevään -21 aikana. Olen harrastanut ratsastusta koko ikäni. Ja minulla on muutama liikutus hevonen joiden kanssa puuhailen. Asustan Ikaalisten keskustassa kihlattuni kanssa.